Schimb de vice-preşedinţi liberali

La 12 octombrie, Consiliul Raional Criuleni, în şedinţă extraordinară, a luat act de cererea de demisie a vice-preşedintelui Oleg Ogor, care a acceptat funcţia de deputat în Parlamentul Re­publicii Moldova. Cu 23 de voturi “pro” şi 3 “abţineri” (din partea socialistilor şi a consili­erului de la “PN”) a fost acceptată propunerea preşedintelui raionului de a o numi în această funcţie pe Ala Un­gurean, care a ocupat până acum funcţia de şef-adjunct a Direcţiei Educaţie.

ogor-ungurean

În prim plan: Ala Ungurean și Oleg Ogor

Oleg Ogor a spus, în şedinţă, că le mulţumeşte pentru colaborare tuturor, că îi este greu să se departă de consiliul raional, de care s-a ataşat şi în care a fost şi condil­ier, şi funcţionar, dar aşa este viaţa politică. Viitorul deputat a dat asigurări că nu-şi va schimba numărul telefonului şi se va strădui să răspundă tuturor apelurilor, iar primara de Măgdăceşti, Liuba Cojo­caru, l-a rugat să nu fie trist că pleacă, pentru că primarii nu-l voi da uitării şi-l vor mai de­ranja. Ion Puşcaş, preşedintele şedinţie, i-a urat colegului său de partid să facă cât mai bune legi în Parlament, pentru a-I uşura poporului viaţa, iar preşedintele raionului Iurie Andriuţă i-a amintit că va fi singurul deputat, din cei 101, care va reprezenta raionul în forul legislativ al ţării, după care i-a înmânat un buchet de trandafiri.

Ala Ungurean, noua vice-preşedintă, a spus că este conştientă de responsabili­tatea pe care şi-o asumă şi că va depune tot efortul pentru a-şi îndeplini cât mai bine obligaţiunile. Ala Ungurean va fi responsabilă de trebuirle raionului în sfera socială şi cea a învăţământului.

S. Cernov

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *