DubăsariFii cu ochii pe autorități!PoliticSocial

Vicepreședintele raionului Dubăsari și-a anunțat retragerea din funcție înainte de a fi demis

Vicepreședintele raionului Dubăsari Sergiu Grigoriev și-a dat demisia și a părăsit sala de ședințe, invocând că nu poate accepta politica bazată pe trădare și interese personale

Consilierii raionului Dubăsari s-au întrunit în ședința din 21 septembrie 2021 planificând mai multe demisii. Vicepreședintele Sergiu Grigoriev, demis  în luna decembrie 2020 și restabilit în funcție în luna aprilie 2021, azi și-a prezentat cererea de demisie anticipând votul consilierilor. Grigoriev a declarat că nu vrea să fie părtaș la distrugerea raionului și i-a îndemnat pe aleșii locali să-și exprime votul  conștient   și să nu fie mașini de votare. „Am învățat multe lucruri pe parcursul activității – declara Sergiu Grigoriev- Renunț la funcție și statul de funcționar public, dar nu și la implicarea în viața socială a raionului. Avem încă multe lucruri frumoase de realizat și le vom realiza.”

În locul lui S. Grigoriev, considerat socialist a fost ales vicepreședinte responsabil de sectorul social democratul Vlad Izman, care a mai fost nominalizat pentru această funcție și în luna ianuarie 2021. Acesta a asigurat consilierii că deplasarea de la Chișinău unde-și are domiciliu la serviciu la Coșnița nu va fi nici costisitoare, nici anevoioasă.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button