CriuleniCulturalEst-Curier

Viața în direct. Emoții, după concertul cu spectatori, primul într-un an de zile (video)

După ce la 5 februarie, 2021, autoritățile sanitare au pemis reluarea spectacolelor în sălile de concerte și casele de cultură, cu limitarea numărului de spectatori până la jumătate din capacitate, artiștii de la Centrul de Cultură și Tineret ”G. Sîrbu” din or. Criuleni au organizat o demonstrație teatralizată cu genericul ”Dragobetele sărută fetele”. 

Accesul a fost posibil doar în temeiul invitațiilor, spectatorii au fost așezați pe anumite rânduri și locuri, ca să se respecte distanța fizică între ei, obligatoriu cu mască, așa cum cer regulile actuale.

Ce emoții i-au încercat, atât pe organizatori, cât și pe spectatori, vedeți în continuare:

IMG_0735

IMG_0739

 

IMG_0733

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button