Est-CurierSănătate

Vă satisface asigurarea medicală obligatorie? Răspundeți la chestionarul CNAM (link)

Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) desfășoară un sondaj privind evaluarea satisfacției față de asigurarea medicală obligatorie. 

Instituția îndeamnă cetățenii să participe la evaluarea gradului de satisfacție față de asigurarea obligatorie de asistență medicală (AOAM). Prin intermediul unui chestionar anonim, CNAM urmărește să obțină un volum semnificativ de feedback pentru a lua decizii în beneficiul persoanelor asigurate.
Chestionarul de evaluare a satisfacției beneficiarilor AOAM poate fi accesat pe pagina web a CNAM sau direct pe următorul link   http://cnam.md/chestionar. 

Într-un comunicat al instituției, se arată că scopul chestionării populației este obținerea informațiilor valoroase de care se vor ghida reprezentanții companiei în adaptarea și îmbunătățirea serviciilor oferite în cadrul asigurării obligatorii de asistență medicală. 
„Participarea fiecărui cetățean la completarea acestui chestionar este importantă pentru a adapta sistemul de asigurare obligatorie de asistență medicală la nevoile reale ale oamenilor. Încurajăm populația să completeze online chestionarul și să-și exprime opiniile pentru a contribui în final la îmbunătățirea sistemului de sănătate din Moldova.” – comunică CNAM.

Chestionarul a fost elaborat în cadrul proiectului „Echitate în sănătate prin responsabilizare socială”, implementat de Crucea Roșie din Elveția în parteneriat cu asociațiiile obștești „CASMED” și „HOMECARE”, cu susținerea financiară a Băncii Mondiale și a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button