Incidente

Un bărbat rănit și grenade la tomberon

Un bărbat de 62 ani, angajat al unei Cooperative de Construcție a Locuințelor, a ajuns la spital cu fiind victima unei explozii. În dimineața zilei de 7 iunie 2024, pe la ora 11, omul desfășura lucrări de salubrizare în zonă și  s-a dus să arunce gunoiul pe care l-a adunat la un tomberon. 

A atins tomberonul și s-a produs o deflagrație. Potrivit datelor oferite www.echipa.md, de către șefa serviciului relații cu presa de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, grupa operativă s-a deplasat imediat la fața locului pentru a stabili circumstanțele incidentului.

De asemenea, au fost solicitate un echipaj medical și unul al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Chemați la fața locului experții din Secția Tehnico Explozibilă, au obiecte asemănătoare cu grenade de tip „AIRSOFT”. Acestea au fost preluate pentru a fi expertizate.

Bărbatul, într-o stare gravă, a fost transportat de urgență la spital pentru asistență medicală.

 A fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button