Incidente

Un bărbat de 50 ani și-a pierdut viața în preajma s. Cruglic

La data de 20 noiembrie curent, polițiștii din Criuleni au înregistrat informația telefonică al unui bărbat care a comunicat că deplasându-se pe Traseul M-21, în preajma s. Cruglic, r. Criuleni, în calitate de pasager cu automobil de model WV T-4, care era condus de un tânăr de 19 ani, ultimul a tamponat o persoană de gen masculin care a decedat la fața locului.

Ofițerul de presă Elena Baietrău a comunicat pentru ”Est-Curier” că preliminar la fața locului s-a stabilit că, aproximativ la ora 22:00, șoferul de 19 ani conducând  a/m Volkswagen T-4 pe Traseul M-21 Chișinău-Dubăsari, în preajma s. Cruglic r-nul Criuleni, în timp ce se deplasa spre r. Dubăsari, nu a manifestat prudență sporită și a tamponat mortal un bărbat de 50 de ani, care se deplasa pe mijlocul părții carosabile.

Urmare a impactului, bărbatul a fost aruncat pe marginea carosabilului și a decedat la fața locului. Cadavrul urmează să fie transportat la Centrul de Medicină Legală din mun. Chișinău.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice și s-a constatat gradul de alcoolemie de 0,00 mg/l în aerul expirat.

La moment angajații poliției continuă documentarea cazului în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button