CriuleniEst-CurierSocial

(Video) Bulevardul Biruința din Criuleni, la primul test: două zile și nopți ploioase

După mai mulți ani de inconveniențe pentru criuleneni, bd. Biruința din or. Criuleni a intrat în reconstrucție în iulie 2022.

Zilele acestea lucrările efectuate au ajuns la primul test – două zile și nopți ploioase. Am răscolit prin arhiva ”Est-Curier”- ului și am găsit imagini cu ceea ce prezenta această stradă pietonală în trecut până  inclusiv în anul 2021. 

Reconstrucția este încă în defășurare și se face, în mare parte, pe banii orășenilor, care contribuie la buget prin plata taxelor și impozitelor. 

  Citiți în ediția de vineri, 25 noiembrie, a ziarului, câți bani în total au fost valorificați până la această etapă pentru lucrări, din ce surse au fost acoperite cheltuielile. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button