EconomicEst-Curier

Un antreprenor din r. Criuleni, premiat la Gala Contribuabilului Onest. Vezi cine e!

Astăzi a avut loc „Gala contribuabilului onest” – un eveniment organizat de către Serviciul Fiscal de Stat, pentru a recunoaște eforturile agenților economici în vederea promovării responsabilității fiscale, conformării voluntare, precum și manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată. 

În cadrul Galei, au fost decernate certificate de credibilitate pentru 100 agenți economici pentru aportul în promovarea civismului fiscal și conformare la onorarea obligațiilor fiscale, respectiv aceștia sunt absolviți de la controale fiscale prin metoda de verificare totală și tematică pentru o perioadă de 2 ani.

Printre ei se numără și SRL „Porco Bello”, care adiministrează un complex de creștere a porcinelor, situat în satul Cimișeni, r. Criuleni. Diploma și trofeul au fost ridicate de către Andrei Volcinschi, directorul general al companiei, care în anul 2022 a primit și titlul de Cetățean de Onoare a raionului Criuleni, conferit de către Consiliul Raional Criuleni.    

Andrei Volcinschii (primul din dreapta) a ridicat diploma și trofeul „Contribuabil onest” – ediția 2024. Captură video Privcesc EU. 

Evenimentul a fost prilejuit și de aniversarea a 34 de ani de activitate a autorității fiscale. Mai mulți angajați ai Serviciului Fiscal de Stat au fost menționați cu diplome pentru activitatea în serviciul public. Evenimenul i-a avut drept oaspeți pe președina Maia Sandu, Ministrul Finanțlor Petru Rotaru și deputatul Radu Marian, președinte al comisiei de profil din Parlamentul R. Moldova. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button