CriuleniDubăsariSocial

Toată săptămâna vom avea cer noros, noaptea – temperaturi cu minus

Află cum va fi vremea în raioanele Criuleni și Dubăsari

Pe parcursul săptămânii curente, 6-12 februarie, 2023, timpul în Republica Moldova se anunță posomorât, pe alocuri precipitații slabe în prima parte a săptămânii, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat. 

Cele mai scăzute temperaturi pe timp de noapte, se așteaptă la Briceni, de la -3 ziua până la minus 10 pe timp de noapte. La Cahul temperaturile vor varia de la +3, ziua, până la -5, noaptea.  

În raioanele Criuleni și Dubăsari azi și mâine sunt posibile ninsori slabe. Toată săptămâna cerul va fi acoperit de nori, viteza vântului nu va depăși în unele zile 9 m/s. Minimele nocturne vor ajunge la minus 7, iar maximele de zi se vor situa în  jurul valorii de 0 grade. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button