Incidente

Și-a pierdut viața la marginea drumului

Noaptea trecută pe drumul de ocolire în spre satul Cruglic, r. Criuleni, un tânăr a descoperit zăcând în zăpadă un bărbat. Era după miezul nopții și tânărul a chemat poliția. La apel a venit și ambulanța cu medicul legist. Acesta nu a putut decât să constate decesul bărbatului, care nu avea semne de moarte violentă pe corp.

Solicitată telefonic, Elena Băetrău, ofițerul de presă la IP Criuleni, a comunicat pentru „Est-Curier” că decedatul e un bărbat de 48 de ani din satul Izbiște, r-nul Criuleni.

La moment angajații IP Criuleni continuă investigarea cazului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Despre cauzele decesului urmând să se pronunțe medicul legist după efectuarea investigațiilor de rigoare

*****

Pe canalul nostru de Telegram Est-Curier, vă oferim atât imagini relevante, cât și știri de actualitate din raioanele Criuleni-Dubăsari și din întreaga țară. Devino corespondent Est-Curier! În cazul în care ai imagini care ar putea deveni subiecte de știri, te încurajăm să ni le trimiți pe Viber sau Telegram la numărul 069789896.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button