CriuleniDubăsariSocial

Să identificăm împreună Omul Anului 2021!

Continuând tradiţia de mai mulţi ani, reluată în anul precedent, Redacţia „Est-Curier” vă propune, stimaţi cititori din raioanele Criuleni și Dubăsari, să desemnaţi Dvs omul, care în anul 2021 v-a impresionat prin activitatea, felul de a fi și acţiunile sale.
E un exerciţiu prin care încercăm să punem în valoare oameni de toate vârstele și profesiile, care poate au muncit cu pasiune, sau poate au schimbat starea lucrurilor spre bine acolo unde se pricep cel mai bine, și au rămas cumva neobservaţi. Efortul fiecătui cetăţean a fost mai mare în acest al doilea an pandemic, dar exemplele oamenilor dedicaţi merită promovate!

Modalitatea de a vă expune opinia e aceeași: fie ne telefonaţi la numerele redacţiei, 0248 201 83; 069789896 (este și pe Viber), fie ne scrieţi în poșta electronică: contact@estcurier.md.

Ne puteţi trimite mesaje și pe pagina de Facebook, și prin Messenger. Dacă aveţi și foto cu persoanele numite, le puteţi atașa la mesaje.

Regulile sunt puţine și simple: să ne comunicaţi numele omului desemnat de dvs, localitatea unde își desfășoară activitatea, pentru ce merite îl / o desemnaţi și numele celui/celei care face recomandarea.

O altă regulă este să nu vă înaintaţi pentru top membrii familiei pentru a evita conflictul de interese.

Așteptăm mesajele dumneavoastră până pe data de 1 martie 2022.

Topul „Omul Anului 2021 în viziunea cititorilor „Est-Curier” va fi publicat în ediţia tipărită a ziarului și pe pagina web estcurier.md.

Citeşte şi  Oamenii Anului 2020, în opinia cititorilor ziarului şi site-ului Est Curier (foto).

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button