Sportiv

Ș.S. Măgdăcești vine acasă cu victorie și calificarea în finala de primăvară

Competițiile din cadrul Campionatului RM la fotbal continuă. La Bălți echipa Școlii Sportive de la Măgdăcești a înfruntat frigul ploaia și noroiul și s-a calificat în top 6 cele mai puternice echipe de fotbal U17 din țară. deși mai au de susținut încă 2 meciuri. În cele 90 de minute de joc victoria finală a fost pentru ȘS Măgdăcești, scor 1-2.
Antrenorii, Vitalie Onică și Dmitri Gribenco, sunt bucuroși de rezultat, chiar dacă vor depune eforturile în meciurile care urmează să le susțină în acest an, au deja accesul necondiționat la competițiile din primăvară.

Golurile au fost extrem de spectaculoase: Andrian Hîncu, Ștefan Chipăruș au înscris câte gol pentru a-și aduce echipa în avantaj. Momentul cheie al meciului a fost lovitura de la 11 metri. Cu toate presiunile și așteptările, portarul Sergiu Iliescu de la ȘS Măgdăcești a reușit să apere lovitura de pedeapsă, ceea ce a menținut echipa sa în avantaj și a închis poarta pentru CSF Bălți.

Meciurile echipei ȘS le puteți viziona pe pagina noastră de facebook: Est-Curier Criuleni

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button