Politic

Punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene își sistează periodic activitatea

Călătorilor li se cere răbdare...

Poliția de Frontieră informează că din cauza deconectării energiei electrice pe partea ucraineană, dar și a defecțiunilor tehnice care apar la bazele de date ale autorităților de frontieră și vamale din Ucraina, periodic, punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene își sistează activitatea.
Poliția de frontieră face apel la călători să prezinte înțelegere și răbdare.
Totodată, pentru a exclude formarea ambuteiajelor la trecerea frontierei de stat și evitarea așteptărilor lungi, instituția recomandă călătorilor spre aceste direcții să se informeze din timp despre situația din punctele de trecere a frontierei. Pentru acest serviciu este disponbilă non-stop Linia Verde a Poliției de Frontieră: 022 259 717.
Situația la punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene poate fi urmărită și online:  (http://border.gov.md/camere-web) sau pe harta interactivă (http://border.gov.md/harta-punctelor-de-trecere-ale-frontierei-de-stat).
Călătorii au posibilitatea să-și modifice itinerarul deplasării în funcție de informația prezentată pe aceste resurse. 
Totuși, autoritățile recomandă, pe măsura posibilităților, să amânați sau să contramandați deplasările în Ucraina, ținând cont de situația dificilă din țara vecină.
Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Vezi și
Close
Back to top button