CulturalEst-Curier

Program de Ziua Europei: ateliere, concursuri, degustări și Zdob și Zdub (video)

În acest an, Ziua Europei la Chișinău va fi marcată la 13 mai, 2023.

Începând cu ora 14.00, în Piața Marii Adunări Naționale va fi deschis Orășelul European. Până seara târziu, vizitatorii vor avea ocazia să cunoască cele mai de succes proiecte susținute de către Uniunea Europeană în Republica Moldova pe filiera guvernamentală și non-guvernamentală.

Ca și în anul precedent, vizitatorii vor putea participa la concursuri tematice, ateliere, activități interactive pentru copii și tineri (între orele 14.00 și 18.00), prezentări ale bucătăriei naționale organizate de către Ambasadele Statelor Membre ale UE, etc. 

Ziua Europei se va încheia cu un concert în aer liber cu participarea Marcel Ștefăneț & Ethno Republic, „Opincuța” Folk-Group, SATOSHI și formația etno-rock Zdob și Zdub. Începând cu ora 21:30 înPMAN va fi organizată transmisiunea în direct a Marei finale Eurovision 2023. 

Programul complet al Zilelor Europei – 2023 în Republica Moldova este disponibil la acest Link. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button