Est-CurierSocial

Pe 16 și 17 noiembrie, nu doar ambuteiaje, în Chișinău, dar și restricții de circulație

În zilele de 16 și 17 noiembrie, 2023, în mun. Chișinău vor fi introdue anumite restricții de circulație și limitări pentru cetățeni, în legătură cu vizita în Republica Moldova a președinților Austriei și Sloveniei.

Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului Chișinău, și vizează adrese concrtete pe care ar putea fi aplicate restricțiile, în intervalul de timp 08:00 – 18:00, în ambele zile, precum și nu se vor admite întruniri, manifestații în masă, reparații ale drumurilor și lucrări de defrișare a arborilor. 

Potrivit unei dispoziții a primarului general al capitalei, restricțiile vizează următoarele adrese: 

bdul Dacia, în perimetrul Aeroportul Internațional Chișinău  – str. Ciuflea, str. Ștefan-cel-Mare si Sfânt, str. S. Lazo, Piața Marii Adunări Naționale, străzile Veronica Micle, Alexandr Pușkin, Constantin Tănase, Mitropolit Bănulescu-Bodoni, Alexei Mateevici, scuarul Catedralei Mitropolitane, Vlaicu Pîrcălab, Sfatul Țării, 31 August 1989, str. Anatol Corobceanu. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button