CulturalUncategorized

Patru tineri au lansat ”Primii pași”

Visul tânârului Fiodor Druță din Mașcăuți prinde contur

Tocmai a  văzut lumina zilei cartea ”Primii pași” ce include  și versurile la care ține mult. În toamnă poetul va reveni acasă să-și aline dorul și să prezinte și florilegiul de poezii pentru o nouă carte.

– ”Primii pași” e un proiect comun al  patru tineri,  originari din Sângerei, Glodeni, Călărași și eu din Mașcăuți, Criuleni cu dor de casă și drag de neam, dar stabiliți pe alte meleaguri:  Rusia, Anglia, Germania, Italia.  Ne-am cunoscut prin intermediul unui grup de socializare și făcând schimb de opinii am convenit să facem un pas pentru a realiza o plachetă de versuri- spune Fiodor Druță, solicitat de ”E.C”.- Mai greu a fost începutul. Acum știm cum să procedăm și vor urma și alte ediții.  Personal, am poezii pentru a edita până la anul nou cartea dedicată mamei, după cum mi-am promis.

Culegerea a apărut cu un tiraj limitat, dar evaluând aprecierile cititorilor, ar putea fi reeditată pentru că mai este multă lume care poartă dorul în suflet, iar versurile lui Fiodor Druță îl exteriorizează.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button