EC Junior

O elevă din Corjova a luat locul I la concursul anunțat de ANRE

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a desemnat învingătorii concursului de creație „Securitatea electrică în viziunea copiilor”, ediția a II-a, care s-a desfășurat pe parcursul lunii noiembrie 2023.
A fost un număr record de participanți: 4072 de elevi ai claselor a V-XII-a din instituțiile de învățământ din toată ţara care au prezentat lucrări de desen și pictură dedicate acțiunilor de securitate electrică.
Printre participanți au fost și elevi din 11 instituţii de învăţământ din raionul Dubăsari. Desenul prezentat de Gonța Ana-Maria din Gimnaziul “Constantin Sucitu”, Corjova s-a clasat pe locul I. Pentru lucrarea realizată autoarea va primi o tabletă.

Două eleve de la Școala de Arte „V. Ilinca”, s. Dubăsarii Vechi, r-nul Criuleni la fel s-au învrednicit de cadouri. O cameră web a câștigat Guitu Ecaterina, iar căști cu fir – Braguta Ionela
Pentru efortul depus, ANRE a decis să premieze un număr mai mare de participanți din toată republica și în perioada următoare, 200 de elevi vor primi maiouri, iar circa 2500 de participanți vor primi carnete personalizate.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Vezi și
Close
Back to top button