Politic

Vice-ministrul Oleg Serebrian și Vitalii Ignatiev s-au întâlnit la sediul OSCE

Marți, 16 ianuarie 2024, reprezentanții politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului şi Tiraspolului, Oleg Serebrian şi Vitalii Ignatiev au discutat la sediul din or. Tiraspol a Misiunii OSCE din Republica Moldova. 

Discuția a fost axată pe respectarea drepturilor cetățenilor și antreprenorilor, dar interpretările au fost diferite.  Vezi ce subiecte au fost abordate  la prima din acest an ședință de lucru, conform informației prezentate de către Biroul politici de reintegrare.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button