Est-Curier

O criuleneancă a luat Golden Buzz la Românii au talent (video)

Elena Gatcin, născută în Criuleni şi stabilită actualmente la Constanţa, a trecut de la preselecţii direct în semifinală, impresionând juriul care a acţionat Butonul de Aur pentru interpretarea cu mult suflet a unei piese din repertoriul Aurei Urziceanu.

Interpreta Andra Măruţă a fost cea care a atins butonul care înseamnă cea mai înaltă apreciere la această etapă.

„Elena este talentată, muzicală, improvizează. E un om cu un suflet muzical. Simte muzica parcă la un alt nivel. Ea a transformat o melodie pe care noi o ştim cu toţii, a cântat-o şi în stilul Aurei, şi mai jazz. Pur şi simplu mi-a fugit mâna spre butonul auriu! Sunt foarte mulţi oameni în ţara asta care fac muzică şi nu-i ştie nimeni! Când vine într-o competiţie ca asta, cred că îşi merită locul în semifinală!”

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button