CulturalEst-Curier

Invitație la teatru. La Criuleni se va juca piesa „Cei doi” după „Romeo și Julieta” de Shakespeare

Intrarea e gratuită.

La 10 februarie, ora 16:00, pe scena Centrului de Cultură și Tineret „G. Sârbu” din or. Criuleni, Caritas Cehia în parteneriat cu Teatrul MADE, vă invită la producția „CEI DOI”, care este un spectacol după piesa „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare, în regia lui Ianoș Petrașcu.
Intrarea la spectacol este gratuită. La spectacol sunt invitați toți doritorii, inclusiv cetățenii din Ucraina, strămutați temporar sau refugiați în Moldova, din cauza invaziei armatei rusești asupra țării lor. 
Organizatorii roagă, pentru o mai bună evidență a numărului de participanți, să vă înregistrați prealabil utilizând un formular online. Scopul acestui formular este unul organizatoric și va permite scurtarea timpului de acces în sala de spectacol (formularul poate fi accesat pe acest link.)
Spectacolul va fi unul non-verbal, dar cu elemente de acrobație, care va fi pe înțelesul oricărui spectator, indiferent de vârstă și de limba vorbită. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button