CriuleniSocial

Încă o victimă a scăldatului s-a înregistrat în r. Criuleni

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 33 de ani a fost recuperat de către salvatori din râul Nistru, sâmbătă, 18 iunie, în regiunea s. Dubăsarii-Vechi. Informația a fost comunicată de către Veaceslav Botnari, ofițer principal al Secției Situații Excepționale Criuleni.

Salvatorii au fost alertați la numărul unic de urgență 112 de către un grup de copii, care au mers la scăldat și au observat naufragiatul în apă. Tânărul bărbat nu era originar din sat, dar trăia la surorile sale stabilite în Dubăsarii Vechi, la momentul producerii tragediei, a confirmat secretarul consiliului local Elena Barburas.

Salvatorii atrag atenția tuturor cetățenilor să manifeste maximă precauție în timpul scăldatului în râu sau alte bazine acvatice, și să respecte regulile elaborate de către serviciile Inspectorarului General pentru Situații de Urgență:

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru situații de Urgență, de la începutul anului 2022 și căytre data de 13 iunie, în bazinele acvatice și-au pierdut viața cel puțin 10 persoane, inclusiv 2 minori.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button