Social

Funcționarii fiscali merg în teritoriu. Vedeți când și unde ajung

 

 În a doua jumătate a anului angajații Serviciului Fiscal de Stat  continuă vizitele în localitățile din țară pentru a oferi consultanță contribuabililor și ai ajuta să  își gestioneze afacerile respectând  legislația.

În cadrul acestor întruniri  cetățenii, antreprenorii  participând  la discuțiile cu funcționarii fiscali, care sunt disponibili de a răspunde la toate întrebările privind aplicarea legislației fiscală, modificările efectuate pentru anul curent, termenele de prezentare a dărilor de seamă și modalitatea de prezentare a acestora, precum și alte subiecte de ordin fiscal, pot evita în activitatea lor mai multe lacune, care se soldează și cu penalități.

Este stabilit și un grafic al vizitelor în care localitățile în care sunt preconizate întâlnirile cu antreprenorii sunt indicate în ordine alfabetică.

La 11 iulie2024, bunăoară, angajații  Direcția deservire  fiscală Criuleni vor discuta la Jevreni  cu persoanele interesate de prevederile legislației fiscale, iar la 15 iulie cu  contribuabilii din Cocieri și Molovata Nouă.

Graficul vizitelor pentru semestrul II al anului 2024  poate fi consultat aici.

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button