Sportiv

FOTO//Supercupa ARF Criuleni a plecat la Boșcana

FC „Nistru” Boșcana – învingătoarea campionatului raional la fotbal 2022 și 2023 a revendicat Supercupa.

Într-un meci plin de tensiune și anticipare, Supercupa 2023 s-a disputat cu succes la stadionul Criuleni pe data de 29 octombrie 2023. Confruntarea a adus față în față două echipe puternice: câștigătoarea campionatului, FC Nistru Boșcana, și câștigătoarea Cupei, FC Haiduc Dubăsarii Vechi.

Încă de la începutul partidei, ambele echipe au dat dovadă de determinare și pasiune. Cu toate acestea, FC „Nistru Boșcana” a reușit să se impună în cele două reprize.

Scorul final a fost de 3-0 în favoarea echipei FC Nistru Boșcana. Golurile au fost marcate de către: Alexandru Untilă, Victor Stropsa și Bejenaru Dumitru.

Vizionează meciul Supercupei: https://www.facebook.com/estcurier/videos/325857113399150

Citește și Foto // Supercupa a rămas la Criuleni și Supercupa ARF Criuleni a plecat la Pașcani

Info E.C

*****

Ne revedem la următorul campionat, iar dacă doriți să susțineți în continuare activitatea redacției vă îndemnăm să vă abonați la ziarul „Est-Curier”

Vă amintim, că abonarea nu se termină niciodată!
ℹ️ Perfectați un abonament la ziarul ”Est-Curier” pentru Dvs. și pentru cei dragi. E simplu, cu-n simplu click: https://shorturl.at/hovG4
… sau trageți o fugă până la poștă sau redacție! Ziarul poate fi distribuit în orice colț al Moldovei! 

FC „Haiduc” Dubăsarii Vechi

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button