Echipa FC Criuleni acumulează 3 puncte valoroase

O victorie importantă a obținut în etapa III a turneului tradițional de iarnă la fotbal «Сupa academicianului Sergiu Rădăuțanu» echipa din Criuleni, antrenată de Vitalie Onică. Duminică, 10 ianuarie, curent, fotbaliștii din Criuleni, pe terenul cu iarbă artificială a Clubului de fotbal «Real-Succes» din Chișinău, au învins echipa locală cu 1:0. Golul victoriei a fost marcat de atacantul Andrei Ursu. După înfrângerea regretabilă în etapa II cu 1:3 de la formația studențească a Universității de Studii Politice, Economice și Europene «Constantin Stere» din Chișinău, echipa din Criuleni a studiat și analizat greșelile comise în meciul precedent, atenționând fundașii să joace mai atent în  apărare. Rezultatele nu s-au lăsat mult așteptate. În prima etapă fotbaliștii din Criuleni au învins echipa FC «Politehnic», Chișinău cu scorul de 2:0.

Astfel, după trei etape a turneului de iarnă, echipa FC «Sfântul Gheorghe», Suruceni are accumulate 9 puncte, formațiile FC «Victoria», Chișinău și CS «Buiucani», Chișinău au câte 7 puncte, echipele FC «Criuleni», FC «Real-Succes» și FC Universitatea de Studii Politice, Economice și Europene  «Constantin Stere», Chișinău, au accumulate câte 6 puncte.

Duminică, 17 ianuarie, echipa din Criuleni va disputa meciul etapei a IV-a cu formația FC «Bogzești», raionul Telenești, iar miercuri, 20 ianuarie, va juca cu fotbaliștii din CS «Cricova», municipiul Chișinău, din cadrul etapei V a turneului «Cupa academicianului Sergiu Rădăuțanu».

Valeriu TURTA

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *