Cu flori şi aplauze: Grigore Savin – petrecut, Diana Rusu – întâmpinată

În debutul şedinţei Consiliului Raional din 25 martie, după 26 de ani de activitate în administraţia publică locală, lui Grigore Savin, până nu demult – secretarul Consiliului Raional Criuleni, i-au fost dedicate aplauzele participanţilor pentru munca prestată în calitate de funcţionar public. Preşedintele raionului, Iurie Andriuţa, i-a mulţumit de la numele consilierilor pentru tot efortul depus pentru raionul Criuleni, pentru suportul logistic, l-a felicitat pentru întreaga activitate, urându-i sănătate şi odihnă frumoasă.

IMG_0621 - копия

La rândul său, Grigore Savin a spus că, de fapt, activitatea sa de muncă numără 48 de ani, pe unii dintre actualii consilieri i-a cunoscut încă până la declararea independenţei RM.

„Vreau să vă mulţumesc pentru colaborare, pentru că ne-am suferit unii pe alţii, pentru că am găsit mereu cele mai potrivite cuvinte ca să ne înţelegem. Mulţumesc dumneavoastră, familiei şi copiilor care m-au susţinut, mulţumesc pentru ajutorul acordat de către Consiliului Raional, atunci când am avut nevoie pentru tratament. Faptul că de multe ori m-aţi sunat, mulţi dintre consilieri şi din fracţiuni, m-a susţinut şi m-a făcut să cred că mai este nevoie de mine”, a spus Grigore savin, cu referire la o perioadă mai nefastă din viaţa sa. Cu promisiunea că va răspunde şi în continuare la telefoanele dumnealor, respectând tradiţia de iertare impusă de post, Grigore Savin le-a urat succese consilierilor şi s-a retras din sala de şedinţe.

În funcţia de secretar al Consiliului Raional Criuleni a fost numită Diana Rusu, cea care, de fapt, a şi îndeplinit funcţiile secretarului pe parcursul ultimului an, cât a lipsit Grigore Savin. Consilierii au luat act de rezultatul concursului pentru această funcţie publică, învingătoarea căruia a fost declarată Diana Rusu, iar predecesorul său, dl Savin, i-a înmânat un buchet de flori şi i-a urat succese în activitate.

S. Cernov

Foto de A. Godoroja

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *