DubăsariEst-CurierSănătate

Covid-19. Unul din 12 testaţi a fost confirmat pozitiv

26 aprilie: 246 cazuri noi şi 15 decese

Potrivit bilanţului prezentat de Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, la 26 aprilie, 2021, în r. Criuleni s-au înregistrat 5 persoane testate pozitiv, iar în raionul Dubăsari – 2 persoane. Cele mai multe cazuri de infectare s-au înregistrat în Transnistria şi în mun. Chişinău. Total teste efectuate în toată ţara – 2929.

În acelaşi timp, se menţine mare numărul de pacienţi infectaţi conectaţi la respiraţie asistată- 40 în toată ţara, iar 226 sunt internaţi în stare agravată.

În alte 15 familii a venit vestea decesului unui membru. De la începutul pandemiei, 5576 de cetăţeni au decedat din cauza complicaţiilor cauzate de virus.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button