EC JuniorEcologic

Copiii şi tinerii din or. Criuleni, îndemnaţi să creeze filmuleţe la tema importanţei reciclării deşeurilor. Aflaţi condiţiile!

„Importanţa reciclării deşeurilor” este tema concursului propus copiilor şi tinerilor din or. Criuleni şi localităţile învecinate de către autorii şi implementatorii proiectului „Selectăm şi reciclăm, sănătate să avem!”.

Conform regulamentului, participanţii vor putea concura la două categorii de vârstă, cu filmuleţe create, regizate şi montate de ei, în perioada de până la 7 august 2021.

Produsele video trebuie expediate către organizatori prin poşta electronică la adresa reciclare7@gmail.com şi vor fi însoţite de numele, prenumele autorului, vârsta şi localitatea, un număr de telefon personal sau al părinţilor, la care poate fi contactat.

Lucrările vor fi divizate după vârsta celor care le-au elaborat: copii până la 14 ani; adolescenţi şi tineri de la 14 la 19 ani. Pentru neclarităţi sau întrebări, sunaţi la nr. sunați la numărul 068 53 44 84.

Primii 3 câștigători din fiecare categorie de vârstă vor fi premiați, iar toți participanții vor fi invitați într-o excursie.

Mai jos – reguli şi posibile aspecte ale problemei deşeurilor, care pot servi temă a lucrărilor :

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button