CriuleniDubăsariSocialTransport

Încep lucrările de reparație a podului din preajma s. Hrușova

  Administrația de Stat a Drumurilor atenționează participanții la trafic despre restricționarea circulației rutiere pe drumul M1 Frontieră cu România – Leușeni – Chișinău –  Dubăsari – frontiera cu Ucraina, în preajma localității Hrușova din raionul Criuleni, pe perioada de execuție a lucrărilor de reparație a podului, care vor demara la data de 19 iulie 2021 și vor fi finalizate către sfârșitul lunii iunie a anului 2022.

Traficul rutier va fi deviat pe drumurile R4 R6 – Goian – Criuleni – M1 și G72  R6 – Braniște – Criuleni.

Conducătorii auto, care traversează drumul M1 sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară și să ocolească zona în reparație conform schemei generale de deviere a traficului rutier, disponibilă în imaginile atașate mai jos.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button