Cel mai bine joacă ping-pong liceenii din Criuleni

Echipa Liceului Teoretic «Boris Dânga» din Criuleni a fost cea mai bună la competițiile de ping-pong a Spartachiadei Elevilor  (vârsta liceală), etapa finală, care s-au desfășurat în sala sportivă a Gimnaziului din Izbiște, pe 5 martie, curent.

DSC_3027

Competiții de ping-pong

Arbitrul principal al competițiilor, Ulian Ceban, după ce a avut loc tragerea la sorți, anunță primele echipe, care încep turneul: echipa Liceului Teoretic «Boris Dânga» din Criuleni, formată din 3 băieți și 2 fete, și echipa Liceului Teoretic «Nicolae Donici» din Dubăsarii Vechi. După câteva minute de duel încordat de ping-pong, arbitrul fixează scorul final de 4:1 pentru criuleneni. În continuare a urmat duelul echipelor LT «Nicolae Donici» din Dubăsarii Vechi și Liceului Teoretic Hârtopul Mic. Scor final – 3:2 în favoarea liceenilor din Dubăsarii Vechi. În cel de-al treilea duel au concurat echipele LT «Boris Dânga», Criuleni, și LT Hârtopul Mic. Cu scorul de 4:1 învingătoare a ieșit echipa din Criuleni, pregătită de profesorul de educație fizică Ion Rusu.

Apoi au urmat competițiile de ping-pong  individual. Cea mai bună între fete a fost Marinela Bacota, LT «Nicolae Donici», Dubăsarii Vechi, pe locul doi – colega ei de liceu, Lilia Macarenco, și pe locul trei – Andriana Panfili, LT «Boris Dânga», Criuleni. La băieți cel mai bine a mânuit paleta Denis Catârău de la Liceul Teoretic Hârtopul Mic. Pe locul II s-a plasat Mihai Pogor, LT «Nicolae Donici», Dubăsarii Vechi, și pe locul III – Ion Chiperi, LT «Boris Dânga», Criuleni. Toți premianții au fost decorați cu Diplome de gradele I, II și III ale Direcției Educație Criuleni de către metodistul Ion Vlas.

DSC_3032

Echipa LT «Boris Dânga», Criuleni – învingătoarea Spartachiadei

În imagini: secvențe de la competițiile de ping-pong de la Izbiște.

Autor Valeriu Turta

 

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *