Echipa «Măgdăcești» – deținătoarea Cupei la mini-fotbal

 Echipa «Măgdăcești» a devenit câștigătoarea Campionatului raional de mini-fotbal seniori, organizat de către Asociația Raională de Fotbal Criuleni, sub patronatul Consiliului Raional Criuleni.

Competițiile sau desfășurat pe terenul cu acoperire artificială de la tabăra de odihnă din localitatea Slobozia-Dușca. La competițiile de mini-fotbal au concurat 13 echipe: «Măgdăcești», «Bălăbănești», «Corjova», «Onițcani», «Slobozia-Dușca-1», «Slobozia-Dușca-2», «Cimișeni», «Jevreni», «Boșcana», «Criuleni», «Dubăsarii Vechi», echipele «Izvoraș-67», Drăsliceni și «Olimpic», Pașcani.

IMG_1645

Meciul pentru locul III, arbitrat de Iurie Untilă și Vasile Dabija, între echipele «Corjova» și «Onițcani», s-a încheiat cu 6:4 pentru fotbaliștii din localitatea Corjova. Meciul final între echipele «Măgdăcești» și «Bălăbănești», arbitrat de Viorel Găină și Mihai Dreglea, ambii arbitri FMF (categoria națională), s-a încheiat cu victoria fotbaliștilor din localitatea Măgdăcești cu 4:1.

Cupa câștigătoare și diploma de gradul I a revenit echipei «Măgdăcești». Echipele «Bălăbănești» și «Corjova» au fost decorate cu Diplome de gradul II și, respectiv, de gradul III.

Cel mai bun portar al competițiilor a fost desemnat Anatol Gore (echipa «Corjova»), cel mai bun apărător – Grigore Cojocari («Măgdăcești»), cel mai bun mijlocaș – Nicolae Temciuc («Bălăbănești»), cel mai bun atacant – Andrei Recean («Onițcani»), cel mai bun jucător al turneului a fost numit Vasile Ursu («Izvoraș», Drăsliceni). Toți au primit cadouri prețioase.

V. Turta

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *