DubăsariIncidenteSocial

Călătorie fatală: Hidrocentrala Dubăsari le-a fost punctul terminus

Cinci bărbați și doi adolescenți originari din Anenii Noi s-au pornit într-o excursie nocturnă pe Nistru cu o ambarcațiune improvizată în noaptea de 28 iulie 2021. Au vrut să facă o plimbare de la Hidrocentrală până la casa lor cu o luntre confecționată artizanal din 8 camere cu aer și o suprafață lemnoasă, care n-a rezistat presiunii apei din preajma Hidrocentralei. Două porți de evacuare a apei erau deschise și luntrea s-a dezmembrat complet.
În rezultat, toate cele șapte persoane au ajuns sub apă.
Ulterior 6 dintre ei au reușit să iasă la mal, însă unul dintre cei 2 adolescenți, în vârstă de 15 ani, este de negăsit.

Info ”E.C”

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button