CriuleniEconomicEst-CurierInterviuSocial

(Video) Bani sunt, dar nu și pentru premii

Dacă s-ar fi întrunit în ședința din 21 august,2020, consilierii raionului Criuleni ar fi aprobat executarea bugetului raional pentru semestrul I al anului 2020 la partea de venituri în sumă de 94383,7mii lei şi la cheltuieli în sumă de 81037,4 mii lei.

Olga Simon
Olga Simon, şefa Direcţiei Finanţe a CR Criuleni

Tot ei ar fi atenționat conducătorii instituțiilor de învățământ, șefii direcțiilor, secțiilor şi serviciilor din subordinea Consiliului raional Criuleni asupra neajunsurilor în procesul executării bugetului instituțiilor din subordine în perioada de raportare a anului 2020, neutilizarea proporțională a transferurilor cu destinație specială de la bugetul de stat, admiterea datoriilor creditoare, imobilizarea mijloacelor financiare în datorii debitoare.

Întrucât trei tentative de a se aduna consiliul în componență deplină au eșuat din cauza unui ”interes cu fes”, am decis să-i solicităm șefei direcției finanțe Criuleni, dnei Olga Simon, să vină cu unele explicații pe marginea acelui raport.

 

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button