DubăsariEst-CurierSocial

Bacul Molovata nu va lucra joi, 21 martie

Spre atenția călătorilor, Întreprinderea de Stat „Bacul Molovata” anunță că joi, 21 martie 2024, nu va efectua curse între maluri în legătură cu lucrări de întreținere a podului plutitor. Administrația instituției anunță că lucrările de mentenanță fac parte din activitățile planificate din timp. 

„Administrația întreprinderii își cere scuze pentru incomoditățile create și vă aduce la cunoștină că pentru orice informație suplimentară ne puteți contacta la numărul de telefon: 0248-51-330. Vă mulțumim pentru înțelegere!” – se arată în comunicatul emis de întreprindere. 

În aceste condiții, călătorii pot alege opțiunea de a traversa Nistrul utilizând podul de la Dubăsari și, respectiv, documentarea de către posturile vamale ale regiunii nerecunoscute. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button