EC Junior

Azi la ”Est-Curier”au fost ”3 SUD ESTe”

Daniela Cogâlniceanu, Maria Elena Șeremet și Nicoleta Porubin sunt trei liceene din Holercani, raionul Dubăsari care nu au timp pentru plictiseală. Toate trei sunt bune la învățătură, dar și intenționate să ajute semenii să afle cât mai multe lucruri utile și sa-i antreneze în activități sociale.

Ele știu ce vor și învață să descopere cum să-și atingă scopul. Grupul de inițiativă pe care l-au constituit aceste fete și l-au botezat ”3 SUD ESTe” a obținut recent finanțare pentru amenajarea unui local în care să găsească ocupații și tinerii, care sunt mai pasivi în comunitate. Urmăriți ”Est-Curier” pentru a vă convinge că ele nu doar vor, dar și știu cum să dea culoare vieții.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button