Au completat comisiile şi au numit vice-primarul

Pe data de 19 noiembrie, a avut loc prima şedinţă a Consiliului Orăşenesc Criuleni. Consilierii prezenţi la şedinţă au aprobat trei decizii. Prima s-a referit la componenţa nominală a comisiilor consultative. Cele trei comisii, crearea cărora a fost agreată de consilieri în şedinţa de constituire, vor avea următoarea componenţă:

IMG_6783

Comisia pentru activitati economico-financiare: Goncearenco Dumitru; Lîsenco Sergiu; Onişciuc Vitalie; Paladi Vladimir; Procofiev Iurie; Sclifos Melania; Ohinţeva Olga.

Comisia pentru probleme funciare, protecţia mediului şi amenajarea teritoriului: Grati Nicolae, Iurcu Valeriu, Panfilii Ghenadie, Stoica Oleg, Vatamaniuc Veaceslav.

Comisia pentru probleme sociale şi juridico-administrative: Ciocan Angela, Dragan Natalia, Iapără Vasile, Sclifos Mihail, Vasiliu Tatiana.
Ulterior consilierii au luat act de cererea de demisie a lui Iurie Procofiev din funcţia de viceprimar, şi cu 11 voturi din 17 posibile, l-au numit în calitate de viceprimar pe Sergiu Poponeţ.
Potrivit secretarului Consiliului Orăşenesc, Tatiana Canţîr, consilul e expediat CEC-ului cererea de demisie din funcţia de consilier a primarului Mihail Sclifos. Următorul supleant pe lista PSRM, care ar putea accede în consiliu, este Ruslan Gaţco. La fel, Vladimir Paladi, ales pe lista PSRM, va trebui să-şi rezolve starea de incompatibilitate, prin a alege, dacă rămâne consilier sau director de muzeu. Dacă va alege să rămână director, atunci în consiliu va veni Eleonora Hachimova la fel, de pe lista PSRM.
Info „E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *