Social

Agresorii vin din copilărie

Pe parcursul a două zile femei din toate colțurile Republicii Moldova discuta, fac schimb de experiență cum să stopeze fenomenul discriminării și violenței.

În cadrul atelierului “Copiii-victime tăcute ale violenței” s-a discutat aprins. Ina Cazacu, coordonatoare de proiecte la FCPS vorbea ca violența trăită la vârsta timpurie are efecte de termen scurt, dar și pe termen lung. Pe lângă suferință personală, acesta devenind adult o poate extinde și asupra altor persoane. Claudia Pividori, profesoară la Universitatea creditarea din Padova, Italia a povestit despre starea de lucruri din țara ei.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button