Abonare cu reducere – încă două zile!

Stimaţi prieteni, în zilele de 16, 17 şi 18 decembrie, 2020, Poşta Moldovei organizează “Zilele abonatului”, zilele în care cei obişnuiţi să ţină în faţă un ziar de hârtie îl pot abona cu reducere.  “Est-Curier” la fel poate fi abonat, în următoarele două zile, la orice oficiu poştal, cu reducere, cu atât mai mult că din 2021 operăm cu preţuri puţin mai mari, decât în anul 2020. 

Ziua de 16 decembrie a trecut, nu rataţi şansa să vă asiguraţi cu o sursă de informaţii locale pentru un an înainte în zilele de 17 şi 18 decembrie! Puteţi chiar să fiţi Moşul cel Bun şi pentru părinţii, buneii, prietenii şi copiii care locuiesc in alte localităţi. Cum? Foarte simplu: la oficiul poştal din Criuleni, de exemplu, puteti achita un abonament pe numele unei persoane din altă localitate, şi ziarul va fi livrat, cu condiţia ca abonatul să locuiască în raza raioanelor Criuleni şi Dubăsari!

De ce ediţia print? Pentru că pe pagina web nu veţi găsi toate informaţiile din ziar! Un alt beneficiu ar fi posibilitatea de a plasa, în calitate de persoană fizică, anunţuri gratuite de mică publicitate, o dată în lună, sau o felicitare, condoleanţe, mulţumire. Noi vă asigurăm cu ştiri din diferite domenii, promovăm oameni interesanţi, vă relatăm istorii umane, vă răspundem la solicitări, când ni le adresaţi… 

Pentru companii şi prestatori de servicii la fel avem oferte, în cazul că ne alegeţi să vă promovăm afacerea pe paginile ziarului sau pe pagina web. Vizitaţi-ne, sunaţi-ne şi vă informăm neapărat!

Pentru informare, preţul abonamentelor pentru anul 2021:

abonre

 

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *