Est-CurierIncidente

A plouat şi a spălat drumurile „albe”

Aşa numitele drumuri în „variantă albă” sunt cele mai vulnerabile în timpul ploilor mari şi mai cu seamă, dacă sunt pe pante.

Mai multe sectoare de drum au fost deteriorate în r. Criuleni, pe parcursul săptămânii curente, inclusiv azi, 6 august, de către şuvoaiele mari, sunt împotmolite traseele centrale. Pe alocuri a avut de lucru tehnica specială.

Inspectoratul General pentru situaţii de Urgenţă informează că salvatorii au avut azi mai multe intervenţii în nordul ţării pentru a debloca drumuri din cauza copacilor doborâţi.
Potrivit datelor prezentate de furnizorii energiei electrice, în urma ploilor torențiale cu grindină și vânt puternic, la data de 06 august, către ora 10:00, 41 de localități din UTA Găgăuzia și 11 raioane, printre care Criuleni, Telenești, Nisporeni, Căușeni, Anenii Noi, Hâncești, Cahul, Cimișlia, Basarabeasca, Leova și Ocnița erau parțial deconectate de la energia electrică, iar echipele de intervenţie au ieşit să remedieze avariile.

 

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button