30 de procese verbale în doar două săptămâni

Timpul rece și vijelia de afară i-a determinat pe mulți conducători auto să-și pună vehicolele la adăpost pentru timpuri mai bune. Cu toate acestea mulți dintre ei preferă să ignoreze condițiile meteo și să pornească la drumul mare, fie impuși de circumstanțe, fie dornici de a se aventura în perepeții. În toiul sărbătorilor de Anul Nou și Crăciun numai în raionul Dubăsari au fost înregistrate 28 cazuri de încălcare a regulamentului rutier, toți infractorii alegându-se cu procese verbale și amenzi pe măsură. În cazul a doi șoferi, surprinși în stare de ebrietate la volan, pedeapsele aplicate urmează a fi mult mai usturătoare.

În aceeași perioadă pe traseele de nivel național și local a fost înregistrat un singur accident rutier, soldat cu importante pagube material.

Dumitru Gogu, locotinent major de poliție în cadrul Serviciului supraveghere tehnică și accidente rutiere al IP Dubăsari, îi atenționează pe participanții la trafic ca în condițiile dificile create să se abțină de la deplasări, iar în cazul unor nevoi urgente, să se asigure cu toate cele necesare pentru a preveni situațiile de risc major.

Gh. Motricală

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *