CriuleniEst-CurierSănătate

166 cazuri noi de Covid 19, timp de o saptamână

În raionul Criuleni, în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2020, numărul persoanelor testate pozitiv cu noul coronavirus a fost de 166, conform statisticii, prezentate de către Centrul de Sănătate Criuleni. 

La 2 decembrie, numărul cazurilor active (persoanelor aflate în tratament) era de 371, comparativ cu 292 o săptămână în urmă.

De la începutul epidemiei, în raionul Criuleni oficial s-au îmbolnăvit 1477 de cetăţeni, s-au tratat – 1081, iar 25 au decedat din cauza complicaţiilor cauzate de virus. Numărul persoanelor care au suferit de covid ar putea fi mai mare, însă, şi nereflectat în statistica oficială.

În tabel – statistica oficială privind covid in r. Criuleni, prezentată ce Centrul de Sănătate Criuleni:

Covid 2 noiembrie Covid 2 2 noiembrie

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button