1:0 pentru “Olimpic”

Duminica trecută, 8 iulie, au fost disputate meciurile ¼ la Cupa Asociației Raionale de Fotbal ( ARF), Criuleni.

Inainte de a începe meciul între echipele FC Porumbeni și «Olimpic», Pașcani, deținătoarea Cupei și Supercupei ARF Criuleni a anului 2017, arbitrii Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) Vasile Dabija și Alexandru Mîrza au verificat cartelele jucătorilor ambelor formații. La rândul său Alexandru Gîrneț, arbitrul de centru, a atenționat fotbaliștii să joace corect, fără intenții de a trauma adversarul.

Sport

Echipa din Porumbeni prima organizează un atac-fulger spre porțile formației din Pașcani. A urmat o lovitură puternică. Balonul «ciupește» transversala și zboară în afara terenului. Сe ocazie ratată de a deschide scorul! Dacă se marca, evenimentele de pe terenul de fotbal se desfășurau, poate, altfel.

La rândul său, băieții din Pașcani organizează un contr-atac-fulger pe aripa stângă a terenului de joc. Cineva din fundașii echipei gazde joacă brutal în careu contra atacantului Alexandru Ojoga. Arbitrul a arătat la punctul de var de la 11 metri. Penalty! De balon s-a apropiat mijlocașul Sergei Ivanov și trimite balonul în poartă – 1:0. După acest eveniment unii fotbaliști au început să confrunte arbitru, care a fost nevoit să-i liniștească cu cartonașe galbene. Pe terenul de fotbal se joacă fotbal, nu se discută cu arbitrul!

Mai multe  imagini şi detalii la temă citiți în varianta print a ziarului “Est-Curier” din 13 iulie, 2018.

Valeriu TURTA

Foto de autor

 

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *