Echipa «Real Succes», Hârtopul Mare, are șanse

Echipa «Real Succes» din localitatea Hârtopul Mare are șanse de a trece în finala Cupei Asociției Raionale de Fotbal (ARF), Criuleni, care va avea loc pe stadionul din centrul raional la 20 noiembrie, curent.

Duminica trecută, 6 noiembrie, s-au disputat meciurile semifinale din cadrul competițiilor la fotbal pentru Cupa ARF Criuleni. Pe stadionul din Mășcăuși echipa locală «Minerul» a găzduit formația «Nistru», Boșcana – campioana raionului Criuleni din sezonul 2016. S-a disputat un meci de principiu. Scorul a fost deschis de oaspeți. S-a evidențiat atacantul boșcanean, Alexandru Ojoga – 1:0. În repriza a doua jucătorul iute de picor, Savelii Carțân, egalează scorul – 1:1. Mai multe ocazii de a mai bate goluri fotbaliștii ambelor echipe au ratat și scorul nu s-a schimbat.

Tot duminică, 6 noiembrie, pe stadionul din satul Pașcani s-a disputat meciul dintre echipa locală «Olimpic» și formația «Real Succes» din Hârtopul Mare.  Și aici a fost un meci încordat. Primii deschid scorul oaspeții. S-a evidențiat atacantul Ion Cazacu – 1:0. Aproape de finele primei reprize jucătorul echipei gazde Vasile Negură egalează scorul – 1:1.

În repriza a doua fotbaliștii din Hârtopul Mare accelerează atacurile la poarta adversarilor și acelaș Ion Cazacu schimbă scorul – 2:1. Au mai trecut câteva minute și un alt jucător al echipei «Real Succes» Nicolae Cotruță mai bate un gol. A răsunat fluerul arbitrului de centru Vera Onică, care fixează victoria echipei din Hârtopul Mare cu 3:1. Așadar victoria în deplasare cu 3:1 îi dă șansa echipei «Real Succes» de a trece în finala competițiilor Cupa ARF Criuleni.

Duminică, 13 noiembrie, la Boșcana se va disputa meciul retur «Nistru» – «Minerul», Mașcăuți, iar pe stadionul din localitatea Hârtopul Mare se vor duela echipele «Real Succes»  și «Olimpic», Pașcani.

V. Turtă

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *