CriuleniCulturalEst-Curier

Ziua Copiilor începe chiar azi, 31 mai! Vezi oferta și pentru 1 și 2 iunie

De ziua Internațională a Copiilor administrațiile publice, în parteneriat cu instituțiile de cultură și de agrement, au pus la cale programe de distracții pentru copii și familii. În unele localități activitățile încep chiar azi, 31 mai 2024. 

La ora 14.00, în scuarul Casei de Cultură Onițcani, începe programul dedicat Zilei Copiilor, care va dura până la ora 18.00: 

Tot azi, 31 mai 2024, sunt așteptați la sărbătoare copiii din comuna Hârtopul Mare. Programul începe la ora 14.00 cu evoluarea copiilor care știu a spune poezii, a cânta și a dansa, și va finaliza cu o discotecă în aer liber: 

La Boșcana, în scuarul Centrului de Cultură și Tineret, tot la 31 mai 2024, copiii și părinții lor sunt așteptați de la ora 16.00. Aici primăria a invitat animatori și a pregătit cadouri pentru participanți: 

La 1 iunie, pe parcursul întregii zile, copiii din or. Criuleni vor avea mai multe oportunități de a se implica în activități, alături de semeni și de părinți. 

După cum anunță Primăria Criuleni, pe 1 iunie, de la 9 dimineața, copiii se vor putea regăsi în activitățile moderate de către Școala de Arte Criuleni, chiar în centrul localității, pe piața Ștefan-cel-Mare. Caruselurile se instalează deja, iar seara va culmina cu o discotecă moderată de un DJ invitat.
Iată programul: 

Și Centrul de Resurse pentru Tineri „Universul Tinerilor -UNIT” a pregătit un program interesant, care arată în felul următor: 
În după amiaza zilei de 1 iunie vă puteți deplsa la Slobozia-Dușca, unde începând cu ora 16.00, copiii sunt invitați la distracție cu animatori:  

 

Sărbătoarea la Cruglic, la Casa de Cultură „Andrei Ciorbă”, va începe în holul instituției la ora 14.00, iar la ora 15.00, Circul „Paradis” va oferi un spectacol, biletul va costa de 60 de lei. Iată programul:  

Și pentru că Ziua Copiilor poate continua și este în fiecare zi, Centrul de Cultură și Tineret „Grigore Sîrbu” din or. Criuleni invită la Festivalul raional „Leagănul copilăriei”, pe data de 2 iunie, ora 16.00. Pe scenă vor urca formații artistice de copii. Iată programul: 

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button