CriuleniEst-CurierInterviu

Video // Au pus accent pe răbdare, fidelitate, respect şi omenie, şi au ajuns să se bucure de jumătate de veac împreună

De Ziua Familiei, cinci cupluri din satul Cruglic au fost omagiaţi de către consăteni şi administraţia publică locală cu prilejul a 50 de ani de căsnicie

Cuminţi şi respectuoşi reciproc, cumpătaţi la vorbă şi cu multe amintiri frumoase despre viaţa lor de familie, lungă de 50 de ani, cu mult dor şi numai aşteptare pentru fetele lor şi toţi urmaşii, plecaţi în străinătate – aşa i-am găsit pe soţii Maria şi Victor Ciorbă din Cruglic, în ajunul Zilei Familiei.

Ne-au vorbit cu sinceritate despre anii lor petrecuţi împreună, sărbători, muncă şi griji cotidiene. Împărtăşim cu drag cele înregistrate:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button