Incidente

(VIDEO) Au găsit mașina criuleneanului la piața din Cahul

Un individ de 28 de ani, născut în Orhei, a fost reținut de către Poliția Republicii Moldova în legătură cu răpirea unui autoturism aparținând unui cunoscut.

Autoritățile din Criuleni au fost alertate cu privire la furtul unui Mercedes din fața casei unui rezident local. Colaborarea între polițiștii din Criuleni și Cahul a dus la identificarea faptului că infracțiunea a avut loc în timpul unei vizite a suspectului la proprietarul vehiculului.

După o noapte de căutări, mașina și suspectul au fost localizați în Cahul, în timp ce acesta încerca să o vândă. Individul, recidivist în astfel de fapte, este acum sub anchetă penală pentru răpirea vehiculului, infracțiune sancționată conform legislației cu amendă de până la 67,500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Sursa
Poliția Republicii Moldova

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button