Uncategorized

Victor Socaciu-omul cu o chitară a plecat dintre noi

 

Victor Socaciu, folkist, compozitor, cântăreț, chitarist, realizator şi prezentator TV a murit azi, 27 decembrie 2021, anunță Antena 3. Știrea a fost confirmată ulterior de fosta soție a lui Victor Socaciu, Marina Almășan și fiul Victor Socaciu.

Artistul Victor Socaciu era născut pe 14 ianuarie 1953 la Brașov, într-o familie de oameni simpli, care apreciau muzica și iubeau romanțele . ”Pentru el, scena era foarte importantă. Eram convins că e foarte puternic, că va trece peste toate și va învinge boala. Din păcate, nu a reușit. Ne-am văzut ultima oară la începutul lunii noiembrie. Era slăbit, dar era bucuros că era pe scenă, că suntem împreună, că poate să intre și să cânte. A intrat, a avut recitalul lui, apoi a plecat spre casă.”, a spus Ducu Bertzi.

Victor Socaciu va rămâne în memoria ascultătorilor și ca un  valoros membru al cenaclului”Flacăra”.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button