CriuleniCulturalEconomic

VĂ invităm la ”TOAMNA DE AUR”

Cel mai bun producător de vin
two-types-of-wine-1761613_1280-1024x683Sâmbătă, 26 octombrie, 2019, în incinta Centrului raional de Cultură și Tineret „Grigore Sîrbu” din or. Criuleni, va avea loc sărbătoarea ”Toamna de Aur”.
În cadrul sărbătorii se va desfășura și concursul ”Cel mai bun producător de vin”. Participanți la concurs pot fi persoane fizice cu viză de domiciliu în raionul Criuleni, producători de vin de casă.
La concurs se prezintă vin de casă natural (fără adausuri), produs din roada anului 2019 cu indicarea denumirii vinului și soiurilor de struguri utilizați la fabricare.
Mostrele se prezintă până la data de 23 octombrie la Direcția Agricultură și Servicii Funciare a Consiliului raional. Învingătorii vor fi menționati cu cadouri de preț.
Concursul ”Colacul”
0;0GÎn cadrul sărbătorii se va desfășura și concursul ”Colacul”. Participanți la concurs pot fi persoane fizice cu viză de domiciliu în raionul Criuleni.
La concurs se prezintă un colac fabricat în proces artizanal în condiții casnice cu scopul de a  populariza tradițiile naționale de fabricare a colacilor, de a ridica cultura de consum.
Colacii  se prezintă la data de 25 octombrie la Direcția Agricultură și Servicii Funciare a Consiliului raional. Învingătorii vor fi menționati cu cadouri de preț.
Ion ȚURCAN,
președintele raionului

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button