Sănătate

Unde a mai rămas Covid – 19?

Potrivit datelor furnizate de şefa CS Criuleni, Violeta Panico, la data de 26 mai, 2021, în r. Criuleni sunt 18 cetăţeni afectaţi de Covid-19, în tratament activ.

Câte un singur caz de Covid se înregistra în Micleşti, Rîşcova, Coşerniţa, Bălăbăneşti, Bălăşeşti, Măşcăuţi, Slobozia-Duşca, Dolinnoe şi Ciopleni. Câte 2 cazuri se înregistrau în Boşcana, Hârtopul Mare, Chetrosu, iar ăn s. Oniţcani – 3 cazuri. În celelalte localităţi numărul de cazuri de Covid-19, la 26 mai, era egal cu ZERO.

De la începutul pandemiei, oficial, din cauza complacţiilor cauzate de virus, au decedat 72 de persoane, din numărul total de 3403 de cetăţeni infectaţi din r. Criuleni.

Azi, 26 mai, în Republica Moldova au mai fost diagnosticaţi cu noul coronavirus 94 de cetăţeni, din 4402 testaţi. În total, în republică, au contactat Covid-19 , 254.908 de oameni.

În spitale se mai tratează 699 de pacienţi, dintre care 99 – în stare gravă, inclusiv 16 –  conectaţi la respiraţie asistată.  1105 cetăţeni se tratau la domiciliu, cu forme uşoare sau asimptomatice. La 26 mai au mai fost înregistrate 4 decese cauzate de Covid-19, numărul lor ajungând în total la 6088 de cetăţeni.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button