Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-au intoxicat cu droguri

Aceștia au fost găsiți joi, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni.

droguri Surse din cadrul poliției locale, ne-au spus că femeia a venit aseară în ospeție la nepotul său, în vârstă de 20 de ani, unde la găsit pe acesta zăcând inconștient la podea, iar în dormitor pe pat zăcea un adolescent în vârstă de 18 ani. Femeia a solicitat intervenția unei ambulanțe și poliției, însă, din nefericire, în cazul tânărului de 20 de ani medicii au putut doar să constate decesul.

Tânărul de 18 ani a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat de urgență la Spitalului raional Criuleni, unde a fost internat în Secția de reanimare cu diagnoză: intoxicare cu o substanță necunoscută, comă de gradul II. La fața locului polițiștii au depistat  în locuință mai multe substanțe narcotice care urmează a fi expediate pentru a fi supuse expertizei chimice. Totodată, s-a stabilit că ambii tineri se aflau în vizorul poliției din perioada anului 2017 ca membrii ai unui grup criminal specializat în comiterea furturilor din locuințe și a unităților comerciale, fiind anterior documentați pentru violare de domiciliu, furt, dar și pentru întrebuințarea și păstrare drogurilor. Cauzele penale pornite pe numele acestora la moment se află în instanța de judecată.

Info “E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *