CriuleniEducaţieEst-Curier

Top-3 cei mai de succes absolvenţi de liceu din raionul Criuleni

În acest an, ajutaţi de specialiştii de la Direcţia Educaţie, am decis să vă prezentăm Top-3 cei mai de succes absolvenţi de liceu, care au reuşit performanţa să înregistreze cea mai mare medie la BAC în 2017. S-au dovedit a fi doar fete, cărora le-am solicitat să facă o reptospecitvă a anilor de şcoală şi să identifice ingredientele succesului l

Mirela Verebceanu, absolventa Liceului Teoretic „N. Donici” Dubăsarii Vechi, media la BAC – 9,25:

Mirela Verebceanu

„La baza succesului stau aspirațiile, dragostea de a cunoaște și dorința de a descoperi, promovate și susținute de părinți, profesori calificați, dirigintă, colegi, în strânsă legătură cu munca asiduă prin învățarea zi de zi, participările la olimpiade și diferite concursuri. Şi nu în ultimul rând, am avut marele noroc să învăț în unul dintre cele mai bune și dotate licee”.

 

 

 

 

Cristina Lungu, absolventă a Liceului Teoretic din Măgdăceşti, media la BAC – 8,75:

Cristina Lungu

„Cred că primul și cel mai important ingredient care ar putea defini succesul meu este munca depusă în acești trei ani de liceu. Pentru mine învățatul a fost mereu un lucru prioritar, de aceea, camerele de luat vederi la examenul maturității – BAC-ul, nu au constituit un obstacol. Eram sigură că îmi voi putea demonstra cunoștințele acumulate și că voi avea un rezultat bun. De asemenea, lecturile suplimentare, pregătirea sistematică de ore, perseverența și motivația au stat la baza reușitei mele școlare – aducându-mă în Top 3 Cei mai buni absolvenți din Criuleni 2017”.

 

 

Adriana Bordian, absolventă a Liceului Teoretic “B. Dânga, Criuleni”, media la BAC – 8,75:

Adriana Bordian

“Examenul de abdolvire a liceului este o totalizare a 12 ani de învăţare, de aceea pentru susţinerea cu succes a fost nevoie de muncă asiduă zilnică, precum şi de o sintetizare eficientă a informaţiei acumulate. Succesul meu este o dovadă a calificării profesorilor, care m-au pregătit în conformitate cu cerintele testelor de bacalaureat, dar şi mai mult – au reuşit să cultive în mine dorinţa de a cunoaste şi de a mă dezvolta multilateral, lucru pentru care le sunt foarte recunoscătoare”.

 

 

 

Sursa imaginii reprezentative: www.a1.ro/news

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button